Co se to tady děje ?

<<

Masacek

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:24:09

Co se to tady děje ?

Nedá mě to, abych neokomentoval následující situaci pár věty. Chodím sem proto, že mám tento web hodně rád a pracuji pro něj, protože mi to zde baví a mám se ským o tipy podělit. Já sám se inspiruji několika borci jako je Confused, Rafa apod. a jsem rád, že jste tady ....

Teď ale k věci, všiml jsem si, že Rafa se na to dnešním dnem chce vysrat. Mě to přijde naprosto zbytečné. Já vím, že sem chodí lidi, kteří jdou jen po prachách a skopčí sem všechno co jim padne pod ruku aby měli prachy. Jenže tím, že takhle budem končit, tak se nic nevyřeší a akorát tihle "borci" s budou myslet, že vyhráli. Tihle jedinců lituju, protože to co sem mnohdy hází, tak ve skutečnosti ani na tikety nedávají, ale uspokojí se tím, že to hodí na tipforum, dostanou 3-4 hvězdičky tím, že přijde 4 obrázky navrh a jsou spokojeni.

Zkusím nahodit příklad....
Porovnejte tohle :
http://www.livetipsportal.com/en/tips/1 ... nd-france/

a tohle:
viewtopic.php?f=6&t=3654

Co jste zjistili, no že je to do písmene stejný z nějakýho anglickýho webu. A taková je jednoduchost našich "tipérů". Stačí skopírovat text, ctrl+c a zapnout anglický generátor a kliknout na ctrl+v a jednou kliknout a máte hotovou analýzu. Jenže tihle lidé jsou tu pořád vítáni, ale to nezáleží na nás a my musíme dělat to, co umíme lépe než oni a je vidět na samotných uživatelích, že si toho více váží...

Takže nikam nikdo neodcházejte. díky ;)
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň
Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:32:10

Re: Co se to tady děje ?

Mašo mě už to ale nebaví psát ty analýzy,pač nemám motivaci,jak jsem psal ted petrovi,kdyby ty penize co ted přihodil do soutěže za hvezdy udělal druhou soutěž dle uspěšnosti,misto té která tu byla předtím(hodnoceni od lidi tady) tak by to vyšlo líp,byla by motivace pro všechny...některý by psali píčovinyza hvězdy,něktřeí by se pak soustředily psát analýzy na matche aby měli dobrou uspěšnost.! čili tim by opadlo u některých lidi ty nesmyslné analýzy co dělají.!!!

Ale šéf je petr a ja to řešit nebudu,prostě přestávám psát,nemám motivaci na to,takhle sem byl motivovan,že mohu dostat třeba als 100kč....ale tim zpusobem jakým to je tady tedka...mam akorát motivaci an nic,protože ja se snažim psat analýzy aby na 100= vycházeli,takže mužu max za sen dostat třeba 8 hvězd....ale někteří zde mohou dostat třeba 15-20 čimž nemám ničím šanci.A to mě nebavi,potřebuju nějakou motivaci na psaní.A jelikož tu nemám,tak proč sem psát ?
<<

confused

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:33:41

naprosto souhlasím, je smutný, co jsou lidi ochotní udělat jen proto, aby z toho měli zisk. Sám koudy se před nedávnem vyjádřil, že to dělá pro peníze, ale tak nějak to vyšumělo a jede se spokojeně dál. Ještě u někoho jsem tu viděl kompletně zkopírovanou analýzu u které si dokonce stěžoval jiný uživatel, že analýza je jeho a psal ji pro jinej web, to je opravdu vrchol drzosti, když ostatní lidi tu analýzy píšou klidně hodinu, shání informace a dělají všechno pro to, aby byla analýza dokonalá a na druhé straně borec udělá ctrl+c ctrl+v, přídá 3 obrázky a je hotovo.. měli byste se zamyslet, díky bohu, že se tu najdou i poctivý a v pohodě lidi, i když jich začíná být čím dál míň..
<<

Milan61

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:39:31

Psal sem to už před několika měsíci a zopakuju to i ted
Jelikož se pro některé stalo psaní analýz zlatým dolem protože se hodnotí i neúspěšná analýza, přestal sem psát i já....občas napíšu jen názor. Je to škoda....zdá se mi to vůči těm normálním nefér....až se to vyřeší začnu psát znovu
<<

dracik14

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:39:59

navrhoval by som zriadit samostatny odkaz na bocnej liste tzv. BLACK LIST uzivatelov, ktorí co i len jediny raz zkopirovali cudziu analyzu a vydavali ju za svoju. Navstevnik tipfora, ktorý chce získat prave jedinecný pohlad - pridanu hodnotu na analyzovany zapas, ako vyborne v inom topicu napisal hejhula, by si lahko rozmyslel koho analyzu pouzije.
<<

Milan61

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:41:36

dracik14 píše:navrhoval by som zriadit samostatny odkaz na bocnej liste tzv. BLACK LIST uzivatelov, ktorí co i len jediny raz zkopirovali cudziu analyzu a vydavali ju za svoju. Navstevnik tipfora, ktorý chce získat prave jedinecný pohlad - pridanu hodnotu na analyzovany zapas, ako vyborne v inom topicu napisal hejhula, by si lahko rozmyslel koho analyzu pouzije.

a kdo to jako bude hlídat?....Petr má práce až až
<<

Rafa

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:41:54

Milane to se nevyřeší.! ja už taky přestavam psát.

Draciku blacklist by byl o ničem,proste měli by byt 2 soutěže : za hvezdy a za uspěšnost,tím pádem by se vyřešilo to,že by sem někteří nepsali xxx analýz za den,když by hrali jak na uspěšnost tak na hvězdy
<<

Rafa

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:43:53

Tim by se lidi als mohli vic motivovat od lidi,kteří by meli dobrou uspěšnost....
ja jsem tiper,který jede na uspěšnost a chce motivovat další aby vsadili to co já.! ne na to jen aby se neřeklo,tak neco napíšu abych měl prachy,když to pak stejne nevsadim,proste jen napíšu a je mi šumák jak to dopadne
Naposledy upravil Rafa dne pát 10. čer 2011 10:44:30, celkově upraveno 1
<<

Bony22

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:44:24

Achjo, kde je to zlaté staré Tipforum...nějak dost to tady letí směrem dolů...=/ Radši se mi to ani nechce komentovat, ale každopádně máte pravdu! :-?
<<

Milan61

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:44:40

Rafa píše:Milane to se nevyřeší.! ja už taky přestavam psát.

Draciku blacklist by byl o ničem,proste měli by byt 2 soutěže : za hvezdy a za uspěšnost,tím pádem by se vyřešilo to,že by sem někteří nepsali xxx analýz za den,když by hrali jak na uspěšnost tak na hvězdy

já bych hodnotil jen úspěšné a ostatní nechal pro debaty a názory...tím by bylo vyřešeno vše
<<

confused

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:46:04

úspěšností ale nic moc nevyřešíš, úspěšná může být i zkopírovaná analýza a naopak někdy si s ní dáš práci a nemusí vyjít..
<<

Rafa

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:47:46

řeknu to takhle.!

byla tu soutěž o hvězdy a o hodnocení od lidí(podvody),misto hodnoceni od lidi,kdyby Petr udělal soutěž v uspěšnosti,tak by to bylo mnohem lepší,než přenest penize do soutěže hvezdy,čimž zvýšil aby lidi tady psali sračky za učelem peněz.!
<<

dracik14

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:48:00

Milane, hlidali by sme sa tu navzajom a s rafom suhlasim, uspesnost tipov by ukazal realnu value daneho tipera.
<<

Rafa

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:49:57

žádý tiper není 100% to je jasný...ale myslím si,že třeba ty jsi dobrej tiper ikdyž máš občas své dny,ale napíšeš max 2-3 analyzy za den třeba ani to ne a máš víc jak 80% uspěšnost.!
Pak jsou tu lidi,kteří napišou 5 analýz,a maji uspěšnost 40% tak podle koho by se lidi asi víc motivuji,když se podivaj na přehled uspěšnosti a přehled kdo ma kolik hvezd??

myslim si,že radši dle uspěšnosti.
<<

Milan61

Příspěvek pát 10. čer 2011 10:53:48

confused píše:úspěšností ale nic moc nevyřešíš, úspěšná může být i zkopírovaná analýza a naopak někdy si s ní dáš práci a nemusí vyjít..

No to je fakt...ale to by se snad nějak pohlídat dalo ne?...já fakt už nevím.
zatím zůstanu u svých kometářů a názorů a tipů...každý at si to přebere jak chce.
Analýzy začnu znovu psát až se to vyřeší
<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 10. čer 2011 11:08:10

Už to píšu po stopadesátýosmý

Hvězdy nedávám za správnost analýz
Dávám je za jejich zpracování

Nemůžu hlídat, zda jsou analýzy odněkud opsané.

O pár příkladech jste mi psali.

Jde stále o jednoho uživatele - Koudyho
Upozornil jsem ho na to, že když bude odněkud čerpat, tak to má alespoň napsat k té analýze, že to není jeho tip, ale že čerpá "odtud".
Takové analýzy pak budu pochopitelně hodnotit menším počtem hvězdiček.
Pokud někdo zjistíte, že toto pravidlo někdo porušil - že opsal analýzu aniž by to v ní uvedl, tak mi o tom dejte vědět a takového člověk diskvalifikuji ze soutěže.

Co se hodnocení analýz dle správnosti tipů týká:

To dělat nebudu a mám k tomu několik zásadních důvodů:
Procentuální úspěšnost sama o sobě nic neříká - analýzy na tipy s kurzem 1,2 těžko můžete porovnávat s analýzami na střelce s kurzem 3,5 - to by se dalo "obejít" podobným systémem jako je u TenisBets
Je tu ale další, ale o to zásadnější problém:

Každý z nás má občas sérii špatný tipů - to se prostě stává
A každá taková série by byla akorát dalším důvodem k tomu, abyste se rozhodli přestat psát.

No a tím by se to tu úplně vyprázdnilo

Pořád mi někdo píše, že mám rozhodnout, že je to moje fórum, že je vám jasný, že mi jde o návštěvnost.....

1 - žádné z mých rozhodnutí se nebude líbit všem = vždy je mé rozhodnutí špatné
2 - nejde mi primárně o návštěvnost - jde mi o peníze - jenže mi nejde o mé peníze, ale o peníze na výhry - peníze ale pochopitelně dávají inzerenti a světe div se, těm jde hlavně o návštěvnost - bez vašich analýz nebou návštěvníci, nebudou inzerenti, nebudou peníze....... nebude tipforum
3 - věřte mi, že mě z těch peněz zbývá opravdu minimum - přepočítám-li to na hodinovou mzdu, dělá mi to s bídou 20,-Kč/hod. - no a vlastně je to tedy tak, že dvacku na hodinu si musím nechat každou chvíli nadávat :D
<<

k0udy

Příspěvek pát 10. čer 2011 12:33:58

Bože, přeložil jsem 2 analyzy z anglickeho webu, tak se kvůli tomu rozbrečte, já uz z Petrem o to mluvil, tak nevím o co vám furt jde..
<<

MaTeJ47

Příspěvek pát 10. čer 2011 13:15:43

K0udy: najprv si tu písal 6-7 analýz denne na ligy z ktorých si nemal info a dával si tam v podstate len štatistiky,potom ti začali nejaký idioti hodnotiť každú jednu analýzu a teraz kopírovanie.Pochybujem ,že keby sa ti nato neprišlo nekopíroval by si aj iné analýzi. Ostatní to robia lebo ich to baví,dajú si záležať či na analýze tak aj na tom aby tip vyšiel. A ti tu ideš kopírovať,len kvôli tomu aby si mal čo najviac analýz a hviezd,uvedom sa chlape,pekne kurvíš toto forum.
<<

Masacek

Příspěvek pát 10. čer 2011 13:43:52

MaTeJ47 píše:K0udy: najprv si tu písal 6-7 analýz denne na ligy z ktorých si nemal info a dával si tam v podstate len štatistiky,potom ti začali nejaký idioti hodnotiť každú jednu analýzu a teraz kopírovanie.Pochybujem ,že keby sa ti nato neprišlo nekopíroval by si aj iné analýzi. Ostatní to robia lebo ich to baví,dajú si záležať či na analýze tak aj na tom aby tip vyšiel. A ti tu ideš kopírovať,len kvôli tomu aby si mal čo najviac analýz a hviezd,uvedom sa chlape,pekne kurvíš toto forum.

poklona
Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek pát 10. čer 2011 14:39:18

MaTeJ47 píše:K0udy: najprv si tu písal 6-7 analýz denne na ligy z ktorých si nemal info a dával si tam v podstate len štatistiky,potom ti začali nejaký idioti hodnotiť každú jednu analýzu a teraz kopírovanie.Pochybujem ,že keby sa ti nato neprišlo nekopíroval by si aj iné analýzi. Ostatní to robia lebo ich to baví,dajú si záležať či na analýze tak aj na tom aby tip vyšiel. A ti tu ideš kopírovať,len kvôli tomu aby si mal čo najviac analýz a hviezd,uvedom sa chlape,pekne kurvíš toto forum.

SOHULAS ..!!!!
a ja to zabiju Koudy jsi prostě zlatokopka !! :-!
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Masacek

Příspěvek pát 10. čer 2011 14:40:33

k0udy píše:Bože, přeložil jsem 2 analyzy z anglickeho webu, tak se kvůli tomu rozbrečte, já uz z Petrem o to mluvil, tak nevím o co vám furt jde..

a tobě to přijde normální ? každý sem píše svoji práci, snaží se ... a ty děláš takový píčoviny ... jenom kvalitu tohodle fora kurvíš ! Já být Petrem, tak tě chytnu za prdel a letíš.
Obrázek Obrázek
<<

adiavy

Příspěvek pát 10. čer 2011 15:40:11

Rafa neblázni :D
<<

jojan

Příspěvek pát 10. čer 2011 16:46:49

adiavy ,ty píšeš stále to samé.

Život neni ružová záhrada, no ked zamakáš dosiahneš svojho ciela.
Bodybuilding nie je iba o dvíhaní železa, je to životný štýl.

Můžeš mi to vysvětlit ?
<<

adiavy

Příspěvek pát 10. čer 2011 16:48:19

jojan píše:adiavy ,ty píšeš stále to samé.

Můžeš mi to vysvětlit ?

:D =)) to nepíšem to samé ale to už mám nadstavené všimni si že je to podčiarou, je to niečo ako - niečo o tebe alebo pod. všimni si pri druhých ;)
<<

Milan61

Příspěvek pát 10. čer 2011 16:50:05

adiavy píše:

Můžeš mi to vysvětlit ?

:D =)) to nepíšem to samé ale to už mám nadstavené všimni si že je to podčiarou, je to niečo ako - niečo o tebe alebo pod. všimni si pri druhých ;)

=)) =)) =))
<<

MaTeJ47

Příspěvek pát 10. čer 2011 16:51:53

Tak ti si aký borec :-bd =)) =)) :)) :))

Můžeš mi to vysvětlit ?
<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 10. čer 2011 16:54:47

Tak jojanovi jsem dal hodnocení - opravdu jsem se pobavil :))
<<

Milan61

Příspěvek pát 10. čer 2011 16:55:59

Petr Jeník píše:Tak jojanovi jsem dal hodnocení - opravdu jsem se pobavil :))

já mu dám taky...za tohle joooooooooo =))
<<

Kuba8

Příspěvek pát 10. čer 2011 17:31:07

Abych pravdu řekl, taky jsem kvůli tomu přestal psát.
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

k0udy

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:11:57

Masacek píše:
k0udy píše:Bože, přeložil jsem 2 analyzy z anglickeho webu, tak se kvůli tomu rozbrečte, já uz z Petrem o to mluvil, tak nevím o co vám furt jde..

a tobě to přijde normální ? každý sem píše svoji práci, snaží se ... a ty děláš takový píčoviny ... jenom kvalitu tohodle fora kurvíš ! Já být Petrem, tak tě chytnu za prdel a letíš.

bože, tak jsme 2 analyzy přeložil z anglickeho webu no to je toho.. :-h
<<

jardis27

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:16:22

A je to tu zas stále stejné téma HODNOCENÍ .Já chápu ty kluky co tu píšou analýzy že jsou nasraný na ty kdo kopčí a hrabou hvězdy a ať tip správný či nikoli.Spravedlivější by rozhodně byla správnost tipu .Já osobně hvězdy neřeším dokonce jsem Petra požádal aby mé analýzy nehodnotil.Většinou dávám střelce a není více méně co psát krom statistik konkretního hráče se není o co opírat a je to stále 50na50 proto jsou i kurzy vyšší,ale vychytat formu tenisty či týmu je kus práce dohledat to a navíc to sepsat tak aby to mělo hlavu a patu.
Obrázek Obrázek

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
<<

Jay

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:33:59

já nechápu jediné. Proč s tím sakra majitel nic nedělá? Takto se to tu hádá již od doby, kdy se začalo polemizovat o té super novince s hvězdičkama. Tehdy to schytal jeden jedinej člověk, kterej říkal, že to takto dopadne. Majitel se nasral a řekl mu, že je jedinej kdo si to myslí a kvůli němu pravidla měnit nebude a bude se řídit dle většiny. Dnes se tady 90% aktivních "redaktorů" bouří s politikou zde na fóru nesouhlasí a stejně se stále nic neděje. Je to pořád jeden hlas proti ostatním? Myslím si že je to opak
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

jardis27

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:40:30

Jay píše:já nechápu jediné. Proč s tím sakra majitel nic nedělá? Takto se to tu hádá již od doby, kdy se začalo polemizovat o té super novince s hvězdičkama. Tehdy to schytal jeden jedinej člověk, kterej říkal, že to takto dopadne. Majitel se nasral a řekl mu, že je jedinej kdo si to myslí a kvůli němu pravidla měnit nebude a bude se řídit dle většiny. Dnes se tady 90% aktivních "redaktorů" bouří s politikou zde na fóru nesouhlasí a stejně se stále nic neděje. Je to pořád jeden hlas proti ostatním? Myslím si že je to opak

To si pamatuju kdo to psal ,ale už to je dost dlouho
Obrázek Obrázek

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr
<<

k0udy

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:42:17

Jay píše:já nechápu jediné. Proč s tím sakra majitel nic nedělá? Takto se to tu hádá již od doby, kdy se začalo polemizovat o té super novince s hvězdičkama. Tehdy to schytal jeden jedinej člověk, kterej říkal, že to takto dopadne. Majitel se nasral a řekl mu, že je jedinej kdo si to myslí a kvůli němu pravidla měnit nebude a bude se řídit dle většiny. Dnes se tady 90% aktivních "redaktorů" bouří s politikou zde na fóru nesouhlasí a stejně se stále nic neděje. Je to pořád jeden hlas proti ostatním? Myslím si že je to opak

jak jsem nedavno psal, já klidně souhlasim z vyhodnocovanim podle uspechu tak jak to je na kurzovesazeni.com, já stím problém nemám ;)
<<

TheKoky

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:48:50

Můžeš mi to vysvětlit ?

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) Borec na konec \m/ :-bd =))
Nejoblíbenější klub : Obrázek Obrázek
Nejoblíbenější sázkovka : Obrázek
<<

Jay

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:53:55

jardis27:

jojo, to si budou pamatovat jen ti, co tu na tipfóru již něco zažili :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:56:33

Samozřejmě něco by se mělo změnit, ale ať to není tak že každý příjde a jen tak na blind začne nadávat na k0udyho ale to kopírování by se mělo trestat a nějáká soutěž na úspěšnost analýz by se hodila ať jsou všichni spokojení ;)
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

Petr Jeník

Příspěvek pát 10. čer 2011 18:57:43

dopadlo to jinak, než tehdy šlejška říkal - on říkal, že nikdo nebude psát - opak je pravdou - počet analýz se výrazně zvednul

a hádá se to tu odjakživa - vyhnout se tomu nedá - jakmile bych něco změnil, tak se budete hádat kvůli něčemu jinému - to je úplně normální - jak jde o peníze, vždy se budete hádat.

Tohle téma už zamykám, protože mě to opět začíná pěkně srát.
Kecy "proč nic nedělám" fakt už nechci číst a kdokoli něco takového napíše, dostane ban. Myslím, že toho dělám opravdu dost.

Zpět na Volný pokec