Cirkus hokej zavřel bránu
dalším borcem byl adiavy též velmi dobrý tipér další je nio313 zaměřený na střelce,chosko a bananajoe kteří byli velmi dobrými komentátory a přispívali svými postřehy ke kvalitě analýz .Pak tu byl Kapr a Bony spolu s MaTeJ47 si tu vážím nejvíc jak za jejich tipy tak jednání ne že vy ostatní jste špatní to ne ale ti to tři borci mi byli nejblíž .Musím zmínit i Delleppe i když jsem ho moc nemusel kvůli jeho aroganci tipy měl dobrý což se musí uznat.A nakonec je třeba poděkovat Petrovi že toto fórum založil a tím nám umožnil tu psát analýzy a vyměňovat si názory a tipy.I když nás hokejisty poslední dobou zanedbával tím myslím že nedal nějaký ten postřeh k analýze,ale chápu že má moc práce tak to beru.Asi jsem na spousty lidí vynechal za co se jim omlouvám,ale zároveň jim děkuji za hodnocení a podporu .Takže pánové a dámy díky Vám všem a na podzim ahoj a hokeji zdar jardis27
P.S. užívejte si prázdnin a dovolené za prachy o které jste díky hokeji oškubali SK

Sázení ze mě udělalo žebráka takže teď jezdím v autě bez střechy piju starý vína a jím plesnivý sýr

drž sa, o chvílu zase začína NHL
a už sa teším na Slovenskú extraligu.