Rosenborg BK - Tromsø IL

Rosenborg BK
Tromsø IL / 19.06.2011 20:00Připravil jsem si zápas 11.kola Norské Tippeligaen. Domácí Rosenborg přivítá na svém stadionu Nye Lerkendal Stadion (Trondheim) lídra soutěže Tromso. Jen tak do úvodu bych chtěl říct, že Rosenborg je v tabulce až na 12.místě tabulky. Takové umístění by od tohoto týmu před začátkem sezony nečekal nikdo, protože Rosenborg má velmi kvalitní tým, což dokázal i tím, že minulý ročník vyhrál Norskou ligu. Rosenborgu se překvapivě nedaří ani, kde má ze 4 zápasů pouze 4 body. Tromso je na tom venku však velmi podobně, zatím mají ze tří odehraných zápasů tři remízy 0:0, 1:1 a 2:2, teda 3 body. V tomto zápase není pochyb, že by Rosenborg nechtěl vyhrát, potřebuje se totiž dostat na vítěznou vlnu a jaké jiného soupeře si vybrat, než rivala a lídra soutěže Tromso, ale já to zde vidím opět na remízu.
V tomto zápase bude stoprocentně Rosenborgu chybět záložník Michael Kleppe Jamtfall, který zatím odehrál 4 utkání a vstřelil jeden gól, má problémy s kolenem. Nad dalšími dvěma hráči visí otazník. Prvním z nich je obránce Jon Inge Hoiland, který zatím nastoupil ke čtyřem utkáním a druhým z nich je obránce Alejandro Lago, který zatím nastoupil ke třem utkáním. Tromso bude mít v této části výhodu, má totiž kompletní tým, otazník visí akorát nad obráncem Ludvigem Rindem, který nené potřebaný, nastoupil totiž jen jednou v této sezoně. Dále bych také chtěl v tomto případě vyzdvyhnout vzájemné zápasy mezi těmito týmy, padly v nich pouze 2 góly, což je na Norskou ligu opravdu hodně málo.
24.10.2010 Rosenborg - Tromso 1:0
23.09.2009 Rosenborg – Tromso 0:0
26.04.2008 Rosenborg – Tromso 0:1
V tomto zápase, jak už říkal adiavy nebude dle mého názoru padat moc branek. Rosenborg bude mít výhodu domácího prostředí, a tak jak už jsem psal, bude se chtít dostat z krize a smlsnout si na lídorvi soutěže, jenže aby mohl vyhrát, tak musí zlepšit obranu, k čemuž se také vyjádřil jejich trenér, že v tomto zápase se zaměří předem na obranu. Tromso by jistě bylo rádo za remízu, protože venku se jim moc nedaří a hrají proti velice dobrému týmu, navíc pokud Tromso neprohraje, zůstane neporaženo, pokud si to tedy vše shrnu, tak mi vyjde under 2,5g v krásném kursu 2,05, ale raději zvolím o něco jistější tip, konkrétně under 3 gólů (pokud padne 2 a míň gólů, vyhráváte, pokud padnou 3, vrací se vklad zpět a pokud padnou 4 a více, tak prohráváte). Pěkný kurs 1,60 nabízí Betsafe.
UNDER 3g @ 1,60 BETSAFE

,
to je ten sport