Wimbledon: Pervak - Parmentier

Která slečna postoupí do dalšího kola? 1.Pervak - 2.Parmentier

Tato 20 letá Ruská slečna se začíná prosazovat do WTA čím dál více a více.Momentálně se nachází na 89 pozici a podle mě by mohla do konce roku jít minimálně do Top 50.
Sice nejvíce uspěchu má asi na Antuce,ale ono se dá řici,že to je hráčka,která je neskutečně univerzální.
Na trávě má bilanci 7/4 ted 1/0 když v prvním kole Wimbledonu překvapivě dokázala porazit Izraelku Shahar Peer.
Co jsem viděl Ksenii hrát,tak jeji tenis se mi líbí,na servisu není špatná co se týká okruhu WTA zároven má slušný return a i v mezi hře nedělá tolik chyb.

Je už ''zkušená'' 25 letá francouzka,která okupuje 74 pozici v žebříčku.
Je to antukářka,ale umí taktéž zahrát na hardu,ale přece jen svědčí jí více pomalejší povrch.
Na trávě má bilanci 3/7 leto 1/0,když dokázala porazit Soranu Cirsteu,ale ta je ted momentálně v neskutečné krizi,tím ale nechci říci,že to bylo jen tím,že Sorana je ted momentálně špatná,Pauline prostě podala standartní svuj výkon,který na Soranu stačil.
Pauline jsem viděl hrát a musím říci,že zle nehraje.Sice její prvni servis to je taková,že člověk vědět nemuže co se bude dít,ale v mezihře ji to velice šlo.
Verdikt:
I přestože Ksenia je žebříčkove hůře postavená,tak bookmakeři věří v její výhru a já taktéž.Ikdyby Ksenia nebyla favoritkou,tak bych jí hrál.Jeji hra je velice dobrá + sebevědomí,že dokázala porazit slušnou hráčku na rychlých površích a její talent to by mohlo být velké + v tomto zápase.Ja věřím,že Ksenia vyhraje ve dvou setech,ale tuto sázku bych nesázel.

Ksenia Pervak - Pauline Parmentier = 1 (1,6)
Hodně štěstí,kdo bude hrát se mnou.