Toronto Croatia - SC Toronto
- 22.08.2011 02:00,Kanada:CSL
- Dnes na noc jsem si vybral jeden zápas z kategorie těch těžších. Jedná se o souboj dvou týmů v CSL, což je kanadská fotbalová liga, která se v aktuální podobě hraje od sezóny 1998. Za tu dobu je historicky nejlepším týmem Toronto Croatia, který získal v play-off tři tituly a dnes bude svoji pověst obhajovat proti aktuálnímu lídrovi letošního ročníku SC Toronto, který ještě do minulé sezóny nesl název FC Portugal. Samozřejmě názvy týmů nejsou náhodné a domácí tým je tak pod vedením chorvatského prezidenta Pavičice, který má v týmu hned i jedenáctku svých krajanů. Ta je pak doplněna a hráče Bosny, Trinidadu, Kanady, Jamajky a Argentiny. Největší jména jsou poté v útočné fázi, kde operuje chorvatsko-argentinské duo Maletič a Herrera. Prvně jmenovaný je pak posledním držitelem zlaté kopačky pro nejlepšího střelce ligy. Aktuální postavení v tabulce ovlivnil dost úvod sezóny, kdy byl tým namočen v korupční aféře a nepanoval zde tak dobrá atmosféra. Poslední výsledky svěřenců kouče Kuliše jsou ale výborné a není se tak čemu divit, že tým postupuje tabulkou vzhůru a na vedoucí SC pomalu dotahuje ztrátu nabranou v úvodu ročníků. Poslední výsledky Croatia jsou šest zápasů, šest výher a skóre 11:0. Soupeř SC Toronto si zatím vede v lize bez nějakých větších zaváhání a prohrál jediný zápas právě s Croatií doma 0:1. Tým který po přejmenování opustili brazilci a potugalci letos sází především na kanadské fotbalisty. Největší hvětdou je pak útočník Andrea Lombardo. Chybět naopak dnes bude Gerard Ladiyou, což je pilíř defenzivy, který byl v minulém zápase vyloučen. Kurs na jedničku mi přijde rozhodně zajímavý, protože tým s nejlepší aktuální formou přivítá vedoucí celek, který dokázal porazit i na jeho hřišti a i vzhledem k okolnostem nemůže být takový outsider. Sám sem zvědavý jestli se budou kursy pohybovat a vypsanou hodnotu vyzkouším.
TIPY:
- 1) výhra domácích @ 3.80

- 2) neprohra domácích @ 1.78

PS: Není to z mé hlavy,proto to také kopíruji do volného pokecu,hvězdy za to samozřejmě nechci,jen mi to přišlo zajímavé,tak jsem to sem hodil,Gl,jestli ěnkdo bude hrát,já to hraji společně s Maritimem AH+1 (tip č.1) a pak jako SOLO neprohru (tip č.2).