|
Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO Ekonograf |
|
neco na vecer za drobne A
• Stránka 1 z 1
Re: neco na vecer za drobne A
nechápem na čo to tu dávaš, ked s o tipy nedelíš
davam tu tiketu nejvic tak nevim o cem to meles dnes sem dosel domu 20:30 a tak tak si sthl neco vybrat bohuzel podelit uz sem se nestihl SMULA tak tady nepis takovy SRACKY
no to sice davaš najviac ale až ked sa to hraje a to si možeš strčit do riti Re: neco na vecer za drobne A
ad 1 to tezko 80% listku je tu driv tak drz hubu ad 2 co tu davas ty............ nazdar p.s. analyzu umi okopcit kde kdo
Naposledy upravil mandarinka dne úte 30. srp 2011 21:34:37, celkově upraveno 1
Re: neco na vecer za drobne A no ja sem tu teho dal vic jak ty
seru na te demente
strašne mam rad takýchto udrbku nechaj si to pre seba ked mi to nemožeš poveda a ani by si nepovedal do ksichtu. Re: neco na vecer za drobne A
jo jasne zavist to je svina co
jo jasne zavist to je svina co
[/quote] uplne ti zavidím jaky si ujebany
uplne ti zavidím jaky si ujebany[/quote]bez radsi spat ty vyjebane decko hola hola skolaa vola
bez radsi spat ty vyjebane decko hola hola skolaa vola [/quote] si fakt pán.. cítiš sa tak za počítačem??
si fakt pán.. cítiš sa tak za počítačem??[/quote]dobrou miminko a zitra nezapomen nakoupit zesity
Re: neco na vecer za drobne A neuražaj ma prosim ťa, robí mi to strašne zle, si dost tvrdý.. zakomplexovaný kokotko
haha zasah ted sem se podival na tvuj profil takze cau skolaku a neotravuj normalni lidi
ešte ne moc dobre sa bavím .. akurat mi ide dobrý song uplne pre teba že si to ty tak ti ho dám http://www.youtube.com/watch?v=pxHxmNTu-_s stačí ti to dat od 1:02
p.s. zada mas pekny ale hlavu plnou sena CAO mistre
p.s. zada mas pekny ale hlavu plnou sena
CAO mistre [/quote] to poviš toto akurat ty .. a ne len zada ... teraz su ešte krajšie, pretože toto je asi pred 2 rokmi fotené .. tak preto by som chcel videt aký by si bol hustý live
• Stránka 1 z 1