Další várka kompletních preview španělského fotbalu

<<

Petr Jeník

Příspěvek ned 30. říj 2011 9:49:06

Další várka kompletních preview španělského fotbalu

Koho včera zaujaly preview na včerejší zápasy španělské Primery division na LeaguSpy.com, pro ty tu máme už i pár dnešních zápasů, které najdete zde: Primera division

Pozornější si všimnou jedné novinky u absentujících hráčů.

Těm méně pozorným napovím. Přibyla ikonka "X" u níž najdete počet zápasů, které ten daný hráč nehrál. Když nad ikonkou chvilku zůstanete, objeví se vám popisek, kdy hrál naposledy.
Je to myslím velmi důležitý údaj.

Napříkad ikdyž je chybějící hráč pro mužstvo klíčový, nemusí to pro mužstvo znamenat žádnou velkou katastrofu, když už např. 5 zápasů i bez tohoto hráče dokáže uhrát solidní výsledky.
<<

alijosha

Příspěvek ned 20. lis 2011 8:41:29

Re: Další várka kompletních preview španělského fotbalu

Tak jsem sem zavítal po delší době, koukám co je tu nového a zaujalo mě toto vlákno. Říkám si, že s mrknu na odkaz a ono nic.
Proč už to nejede? Je to dočasné, nebo již na pořád?
<<

BeeBoy

Příspěvek ned 20. lis 2011 8:44:28

alijosha píše:Tak jsem sem zavítal po delší době, koukám co je tu nového a zaujalo mě toto vlákno. Říkám si, že s mrknu na odkaz a ono nic.

Přesunulo se to na http://www.leaguespy.com
Kdo nic nedělá, nic nezkazí Obrázek
<<

alijosha

Příspěvek ned 20. lis 2011 8:52:21

BeeBoy píše:
alijosha píše:Tak jsem sem zavítal po delší době, koukám co je tu nového a zaujalo mě toto vlákno. Říkám si, že s mrknu na odkaz a ono nic.

Přesunulo se to na http://www.leaguespy.com

Díky za upozornění :-)
<<

sporttips

Příspěvek ned 20. lis 2011 13:56:03

Myslíš si Petře, že tento projekt Ti bude finančně prosperovat? Já si nedokážu představit, že by někdo platil za informace, které tak jako tak dohledá na internetu, akorát k tomu bude potřebovat mít otevřených víc záložek s vícero weby, tak aby si všechny info ucelil. Já mám třeba jeden internetový prohlížeč, kde mám otevřeno 12 stránek, kde dohledávám informace a které prostě nezavírám, v tom se chvilku rochním a výsledek je, že mám veškeré info a to zadarmo :)

Možná se pletu, ale já si prostě nedokážu představit, že by tento projekt byl finančně výdělečný.
<<

Petr Jeník

Příspěvek ned 20. lis 2011 14:39:27

Všechny informace se dají najít
Spousta lidí ale
1 - nemá čas
2 - neví kde je hledat
3 - neumí jazyky
4 - ani by je nehledali, protože nevědí, že by bylo užitečné je vyhledat

Víš jaký je rozdíl mezi weby zdarma a placenými servisy?

Tím hlavním rozdílem je to, kdo je zákazník a co je zboží.
Na neplacených webech jsi ty tím prodávaným zbožím. Tebe prodávají inzerentům, kteří přinášejí peníze. Pro inzerenty je také web přizpůsobený. Ty jako zboží jsi jen takový nutný zlo.
Naopak na placených webech se web dělá tak, aby byl přizpůsobený potřebám právě uživatelům, protože to jsou oni, kdo peníze přinášejí.

Tohle ale Češi zatím nechápou, což dokazují i tvá slova. Proto se také specializujeme především na zahraniční uživatele.

Další věc, kterou Češi nechápou je cena času. Zkus si vyhledat všechny informace, které LeagueSpy.com poskytuje na webech, které jsou zdarma.
Měsíčně to bude několik set podrobných preview zápasů. Jak dlouho ti trvá vyhledat si info o jednom zápasu, abys měl všechno, co LeagueSpy poskytuje? Půl hodiny? Hodinu? A kolik stojí hodina tvojí práce? Tady to máš pohromadě a nemusíš nic hledat. Jedno podrobné preview tě vyjde tak na max 2,- Kč.

Jak ale říkám, tohle většina Čechů nechápe.

Zpět na Volný pokec