Vaše tipy
Fotbal Hokej Tenis Baseball Americký fotbal Basketbal Házená Volejbal Další sporty Užitečné odkazy Moneybookers
Klubovna
Volný pokec Představte se Vaše tikety Rady, návody Tipy TipFóra Strategie sázení Sázky na jistotu Kalkulačka Nová česká sázkovka BETANO |
|
Steve - tipy na jednotlivé dnyRe: Steve - tipy na jednotlivé dny
Under pri Slovane bude poriadne na hrane, ked domáci chcú pretrhnúť nepriaznivú sériu, no na druhej strane v bráne bude Konrád, ktorý je daleko slabší než Janus. A ten Čeljabinsk v hcp sa mi tiež moc nepozdáva. Mám taký pocit,že Čechov by mohol siahať na bod/y. Ale to je len môj názor. GL
Re: Steve - tipy na jednotlivé dny
Under tam davam proto, ze Chabarovsk je defenzivni tym, budou hrat na jistotu zezadu a Slovan dle meho nazoru nema dostatecnou ofenzivni kvalitu na to, aby dal vic nez 3 goly, o Chabarovsku se da rict totéž. Proste tam zadne ofenzivni hody nečekám, snad se to nezblazni, uvidime ![]() ![]() u Čeljabinsku s Čechovem vidím výrazný kvalitativní rozdíl a v domácím prostředí neočekávám, že klopýtnou ![]() Ale děkuju za komentář Mateji, jsem rad za tvuj nazor. GL aj tebe Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
ten Monaco neviem či v tejto forme má na Dimitrova
Spartak s príchodom nového kouča šiel "hore" aj ked výsledky tomu ešte príliš nenaznačujú. Videl som ich v Kazani a hrali fakt slušne. Myslím,že doma budú nepríjemný a Petrohrad ktorý sa trochu trápi by mohli obrať o nejaký bod.
A Čerepovec by som tiež až tak nefavorizoval. Jekaterinburg je posledný, ale vie prekvapiť a Čerepovec tiež zvykne zakopnúť so slabším celkom. GL Re: Steve - tipy na jednotlivé dny
Diky za nazor, jak to tak byva, jeden byl dobry a jeden ne ![]() ![]() Tipy - viewtopic.php?f=36&t=9902
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3