Ústí nad Labem - Zenit Čáslav

10:15
V sobotu dopoledne se hraje další kolo druhé nejvyšší české fotbalové soutěže. Je tam mnoho zajímavých zápasů. Vybral jsem si ale duel Ústí se Zenitem Čáslav.
Fotbalový klub z Ústí nad Labem je aktuálně na devátém příčce v tabulce s aktuálním počtem 22 bodů. V prvním kole nastoupil na hřišti favorizované Viktorie Žižkov (třetí v lize) a uhrál tam velmi cennou plichtu 0:0. V tomto zápase dostal žlutou kartu druhý nejlepší útočník týmu Veverka (13/4). Díky tom, že byla čtvrtá v řadě si sobotní zápas bude muset nechat ujít. Dále chybí Benčík (Z 3/0) a Dragoun (O 9/0). V Ústí došlo v přestupním období k několika změnám v kádru. Odešli: Holek, Čtvrtníček, Gulajev, Štrbák a Červenka. Do týmu ale přišli Martykán a Zukič. Shrneme-li to, tak Ústí kádr spíše posílilo.
Čáslav má sestupové starosti. Aktuálně obsazuje 14. příčku, která je první nesestupová. Na patnácté místo (první sestupové) má náskok jen 2 body. V prvním kole nastoupili na hřišti Bohemians Praha, ale utkání bylo v 55. minutě za stavu 0:0 přerušeno a odloženo kvůli nepřízni počasí a stavu hrací plochy. V Čáslavském kádru hraje mnoho cizinců díky řeckým vlastníkům. Zajímavostí také je, že klub úzce spolupracuje s anglickým gigantem Manchesterem City. Čáslav dnes nastoupí opět bez dvou velezkušených a důležitých hráčů, kteří opustili klub (údajně kvůli neshodám s vedením): Prášil (Z 15/0) a Kunášek (Z 15/0).
Na podzim domácí Čáslav po velkém prohrála 2:1. Ústí je pro Čáslav velmi nepříjemný soupeř. Z pěti vzájemných utkání ani jednou Čáslav nezvítězila. Dvakrát remizovala a třikrát prohrála.
Hlavní co mě přivedlo k dnešnímu betu (krom absencí a střelecké "ne"formy) je aktuální stav hřiště. V čas zápasu bude jasná obloha s teplotou cca 2 stupně pod nulou. Vítr jen 2 m/s. Myslím že dnes diváci určitě neuvidí gólové hody a kurz na under se mi velmi líbí a s chutí si ho zahraji.
Hlavní tip: under 2,5 @ 1,75 (Unibet)
Vedlejší tip: under 1,5 @ 3,4 (Sportingbet)

Fotka hřiště v Ústí nad Labem ze čtvrtka. Stav se do začátku zápasu příliš nezmění.
GL