Anglie - Slovensko

<<

Neuminho

Příspěvek pon 20. čer 2016 11:46:05

Anglie - Slovensko

20.06.2016 ve 21:00
Fotbal, Mistrovství Evropy 2016 Francie

ANGLIE Obrázek - Obrázek SLOVENSKO

- No dlouho jsem přemýšlel co tady zahrát, no nakonec mě napadlo hrát pouze tip na to, že bude mít Slovensko více žk než jeho soupeř.... kurz celkem pěkný...

- Slovensko mělo v dosavadním průběhu v obou zápasech více karet než jeho soupeř
Rusko - Slovensko 0:1 žk
Wales - Slovensko 0:5 žk

To Anglie získala na ME zatím jen jednu kartu a to měla oba zápasy dost nervozní a až uplně na konci se rozhodovalo, nicméně obrana udržela nervy na uzdě a zatím má Anglie pouhou 1 žk na šampionátu... Anglie - Rusko 1:1 žk, Anglie - Wales 0:1 žk

Dnes navíc hraje situace proti slovákům, kteří jsou na třetím místě ve skupině a pokud chtějí postoupit přímo musí Anglii porazit, k postupu jim pak může stačit i remíza z třetího místa a pokud bude třeba nadějný stav trvat delší dobu, dá se předpokládat že budou slováci vytahovat nějaké taktické fauly, které by měl rozhodčí trestat. Zápas navíc řídí Carlos Velasco, který vytahoval v Primera Division v uplynulem ročníku karty jak na běžícím pásu a potvrdil to i zde v zápase Albánie se Švýcarskem, kde vytahl 6x žk a 1x dokonce i červenou v jeho jediném zápase, který zde pískal....

No na turnaji tedy zatím 6:1 na žk pro slováky a v zápase s největším favoritem skupiny, kterému stačí v klidu remíza a má o dost lepší kádr očekávám, že to nebude jinak a slováci v tomto ohledu znovu vyhrají :)

HLAVNÍ TIP: Slovensko více žlutých karet@1.70 u Obrázek

Vedlejší tipy:
Anglie držení míče 59% víc@2.05
Anglie 3 a více rohů v 1. poločase@1.60
Anglie skoruje ve 2.půli@ 1.66
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Milan61

Příspěvek pon 20. čer 2016 13:41:47

Re: Anglie - Slovensko

já osobně si zahraju 2,5 over

@2,75 GL
<<

Escobar

Příspěvek pon 20. čer 2016 14:00:02

zajímavý tip, pokud to nebude remíza, tak by ti to asi mělo vyjít ;)

mě se líbí oba gól, zatím v obou zápasech u obou týmů se tak stalo a navíc ve 2 ze 3 vzájemných taky, kurz 2.4 u Obrázek moc nechápu...
R.I.P. Andrés Escobar (13.3.1967-2.7.1994) - zastřelen po MS´94
<<

Neuminho

Příspěvek pon 20. čer 2016 22:11:41

Klasika KO 1:1 žk

Z ostatních tipů dopadly jen rohy Anglie v 1. půli, držení míče 58% :(

Já byl bohužel v práci a viděl jsem jen posledních 25 minut, ale z toho co jsem viděl jsem si nějaký obrázek udělaů, oba týmy hrály na remízu. Anglie nechtěla prohrát a pouštět slováky dopředu, to by totiž mohlo znamenat branku a také třeba třetí místo ve skupině, přišlo mi to prostě dost připosraný, souboje 1v1 prakticky vidět nebyly nikdo nechtěl risknout brejk soupeře a propadnutí na postu, byla to docela bída, škoda....

Je pravda že míč měla už jen Anglie a hrála na půli slováků , ale šanci jsem neviděl jedinou, žádná překvapivá riskantní přihravka, žádný souboj 1v1 u lajny, pokus o nějaký průniik nic proto též nedopadly ty karty, slováci nepotřebovali faulovat stačilo vytvořit beton u vápna a Anglie neukázala nic, no ANglie se celkově zatím moc neukazuje a vzhledem k tomu, že Wales rozbil Rusko 3:0 tak je Anglie až druhá ve skupině v pro ně papírové lehké skupině , no uvidíme co bude dál, díky novemu systemu ME by ale ten soupeř ani tak neměl být tak těžký Anglie vyfasuje durhý tým skupiny F a tam zatím může postoupit z toho druheho místa prakticky kdokoliv nikdo není vyloženě odepsán a nikdo nemá jasný postup, nicméně tam žádného superstar soupeře dostat ANglie nemuže je tam Portugalsko, Rakousko, Maďarsko a Island, takže kterýkoliv soupeř bude v souboji s Anglií outsider, nejméně příjemné by bylo pro anglány samozřejmě Portugalsko, no uvidíme.

Sabine Lisicki ♥
<<

Z4ch4r!

Příspěvek úte 21. čer 2016 2:16:39

Portugalci by byli pro Anglii napok hodne vitanym souperem!! A obvzlast v teto forme. Protoze jako vzdy v poslednich letech nehraji nic co se tyka narodaku. Problemem je souhra a vzajemna rivalita. Napriklad Nani vs Ronaldo. Navic Ronaldo se hodne strelecky trapi viz. nepromenena penalta v poslednim zapase. Je to o tom ze aby dal gola potrebuje tu spravnou prihravku. Jenze od koho ji dostat? Druha vec je samozrejme obrana na jeho osobu. Navic pokud Ronaldo dela kapitna tak nikdy nic nevyhrajou. On moc dobre vi ze kvalitativne se mu zadny hrac z tymu nemuze rovnat. A obcas to dava na hristi najevo viz. MS kde totalne propadly a kde posunky na vlasti hrace Ronalda provazaly vsechny zapasy. Podle me zacina byt zase dosti flustrovany. Co se tyka aktualni formy tak nejneprijemnejsi souper pro Anglii by melo byt rozhodne nevyspitatelne Madarsko. Tedy pokud brankar prestane delat chyby co dela a zacne ty mice konecne chytat do rukavic. V zapasech co odehraly se mi hodne libili a v poslednim dokazali ze maji i hodne silnou psychiku. Jedinym problemem je zatim jen brankar.
<<

Neuminho

Příspěvek úte 21. čer 2016 21:44:16

Díky za koment, no uvítal bych kdyby jsi třeba zase semtam něco alespon zkusil sepsat, věci od tebe jsem četl rád :(

Je škoda lidí co úplně přestali a psali tu kvalitní věci další třeba radim, simferopol, Zizu, MaTej47 či třeba johnyponorka...

Sabine Lisicki ♥

Zpět na Fotbal